Кажете сбогом завинаги на космите по тялото!

Предимства на лазерната епилация с Elysion-PRO?

Ако вече сте решили да се отървете един път завинаги от неприятните косъмчета по тялото и лицето и да им кажете сбогом завинаги, направете го без колебание. Това ще улесни живота ви и ще спести от времето ви, ще ви накара да се чувствате комфортно и със сигурност ще ви даде голяма увереност. Това решение ще промени завинаги живота Ви положително. Не забравяйте обаче, че най-доброто решение е информираното решение. Затова преди да го направите, е добре да сте наясно с ключовите фактори за една ефективна, безболезнена и най-вече безопасна процедура за лазерна епилация.

За щастие днес има цяла индустрия за красота, която дава шанс на жените да подчертаят и запазят своята хубост с относително малко усилия и без големи жертвоприношенията в името на красивия външен вид. Тя се е развила изключително много по отношение на технологии и апарати за естетични процедури както за лице, така и за тяло. Благодарение на усъвършенствани и патентовани технологии за неинвазивна намеса, вече можем да се възползваме и дори да се насладим на някои естетични процедури.

За ефективността на лазерната епилация е най-важен лазерът, с който се извършва тя. Той трябва да е сертифициран и клинично тестван.

Ние в Mon Caprice избрахме лазер, който е надежден, сигурен и най-вече патентован. Elysion Pro e лидер в своята категория и е признат от най-реномираното списание Vida Estética.

Диодният лазер Elysion Pro е произведен от испанската марка COCOON MEDICAL. Той има различни режими на работа и дължини на вълните, които му дават възможност за прецизно таргетиране на косми за постигане на добри резултати. С него може да се извършват процедури дори и през лятото и върху всички фототипове кожа без опасност от пигментации. Лазерът работи с технология USP (UltraShortPulse),която прави възможно доставянето на ултра къси импулси от 3 ms до косъма. Те достигат оптималната температура, за да унищожат космения фоликул без да нараняват кожата. Проучвания показват, че лазерите с много по-къси импулси успяват по-ефективно да загреят косъма достатъчно и да му отдадат необходимата топлинна енергия, която да го унищожи дълготрайно.

По отношение на болката сигурно сте чували противоречиви мнения, вариращи от „Не боли толкова много.“ до „ Беше по-болезнено от раждане.“ Това е така, защото отделните хора имат различен праг на чувствителност и различна толерантност към дискомфорт. Някои хора изпитват болка още преди да седнат на зъболекарския стол, а има такива, които заспиват на него, докато им правят зъбите. Същото това правило се отнася и за лазерната епилация. Някои хора усещат леки убождания по време на лазерното обезкосмяване и ги описват като „мъчителни“, а други описват тези убождания като незначителни и не изпитват никаква болка като цяло.

По време на процедурата с Elysion Pro може да не усетите болка или дори лек дискомфорт и това не бива да ви кара да си мислите, че тя няма да е ефективна.

Еlysion Pro има и специално разработена система за охлаждане “Cristal freeze”, която допринася за намаляване на неприятното усещане от процедурата, ако такова изобщо има. Тази технология е базирана на ТRT или по-просто казано времето за термична релаксация, което е необходимо за понижаване на температурата, получена в следствие на лазерното лъчение. Тя позволява на терапевта да охлади предварително зоната на третиране, както и охлаждане на кожата след всеки излъчен импулс. По време на лазерното лъчение температурата на епидермиса достига до 45 о С. “Cristal freeze” системата успява да редуцира нагряването на кожата до 25 оC, което може да ви накара да почувствате само леко затопляне, вместо болезнено изгаряне.

Възможностите на апарата и сертифициран екип в център за красота Mon Caprice, ще ви помогнат да кажете сбогом завинаги на нежеланото окосмяване по тялото.